Wat zoekt u?

Kunnen wij u helpen?

Persoonlijk advies Meer informatie Stuur ons een e-mail

Kwaliteitskeurmerken

Zandschulp Zonwering mag met trots de onderstaande kwaliteitskeurmerken in de zonweringbranche dragen en voeren. We leggen u graag uit waar deze kwaliteitskeurmerken voor staan en wat dat voor u als klant betekent.

HR zonweringspecialist

HR zonwering is in 2012 gelanceerd en staat voor professionele zonwering en duurzame besparing. Met veel plezier vertellen wij u dan ook graag dat wij een van de weinige HR zonweringspecialisten zijn in heel Nederland.

Lees verder; over HR zonwering

Romazo vakhandelaar in zonwering

Wij zijn lid van de branchevereniging ROMAZO. Dit is te vergelijken met wat de Bovag is voor de autobranche. De branchevereniging ROMAZO heeft een aantal beleidspijlers. Deze pijlers dragen bij aan een hoger kwaliteitsniveau, betere informatie en advies en grotere naamsbekendheid.

Lees verder; over dit kwaliteitskeurmerk

Bekijk alle klantbeoordelingen

Wat anderen over onze producten en diensten zeggen:

Zonwering bij C. van Run 10 10 “ “ We stellen de zonwering nog even uit, maar weten nu zeker, dat we alleen deze vakmensen willen. ” ”

Zonwering bij Christian 10 10 “ Ze werken erg netjes, goede service en laten alles netjes achter! ”

Elektrische bediening voor zonneschermen bij Nanda en Ype 9 9 “ De mannen begonnen stipt op tijd en hebben hard gewerkt. Alles keurig uitgevoerd. We zijn heel tevreden over de manier waarop alles in z'n werk is gegaan. ”

Rolluiken bij Fam. Derks 9 9 “ Enige dagen geleden rolluiken geplaatst, elektrisch met afstand bediening. Zeer positief, vriendelijke vakmensen. ”

Zonwering bij Fam. van Hal 10 10 “ Ed en Robert hebben prima werk geleverd. Ze werken erg netjes,en zijn zeer vriendelijk. ”