Kwaliteits­keurmerken

Zandschulp Zonwering mag met trots de onderstaande kwaliteitskeurmerken in de zonweringbranche dragen en voeren. Zonwering en raamdecoratie schaft u aan voor een lange periode. Een investering waar u jarenlang van geniet! Wij vinden het daarom belangrijk dat wij hoge kwaliteit leveren. We leggen u graag uit waar onze kwaliteitskeurmerken voor staan en wat dat voor u als klant betekent.

HR zonweringspecialist

HR zonwering, gelanceerd in 2012, is een nieuw type zonwering dat staat voor professionele zonwering en duurzame besparing. Zonwering met het keurmerk HRZonwering van Romazo levert u onder andere lagere verwarmingskosten, minder lichthinger, hoger comfort en meer rendement op. Met veel plezier vertellen wij u dan ook dat wij een van de weinige HR zonweringspecialisten zijn in heel Nederland.

Lees verder over HR zonwering

Romazo vakhandelaar in zonwering

Wij zijn lid van de branchevereniging ROMAZO. Dit is te vergelijken met wat de Bovag is voor de autobranche. De branchevereniging ROMAZO heeft een aantal beleidspijlers welke alle vakhandelaren hoog in het vaandel dienen te hebben staan. Deze pijlers dragen bij aan een hoger kwaliteitsniveau, betere informatie en advies en grotere naamsbekendheid. Weten wat dat voor u als klant betekent?:

Lees meer over dit kwaliteitskeurmerk