De showroom is gesloten. Wij blijven telefonisch bereikbaar.

In deze vreemde tijden verandert er veel. Het coronavirus drukt overal zijn stempel op, ook bij Zandschulp. Een veel gestelde vraag die we horen, is dan ook: ‘Kan ik me nog (komen) oriënteren op het aanschaffen van zonwering?’ En: ‘Kunnen producten die ik koop, eigenlijk wel ingemeten en gemonteerd worden?’ Er zijn dingen die niet meer mogen, maar ook veel kan nog wel. Alles onder bepaalde voorwaarden: wij nemen de maatregelen en de gezondheid van onze klanten en monteurs uiterst serieus.

Bezoek onze showrooms

Vanwege de nieuwe maatregelen zijn onze showrooms tot en met 19 januari 2020 gesloten. Dit is conform de maatregelen die de overheid heeft aangekondigd. Het kan zijn dat wij nog langer dicht blijven: via onze website blijft u op de hoogte. In de tussentijd zijn wij gewoon telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Veilig inmeten bij u thuis

U kunt nog steeds een afspraak maken voor een bezoek bij u thuis. Om uw wensen door te spreken en ruimtes op te meten voor een offerte op maat. Samen houden we ons aan het maximumaantal bezoekers per dag in uw woning. In de meeste gevallen kunnen we onze werkzaamheden aan de buitenkant uitvoeren, maar soms moeten we ook in huis zijn. Wij overleggen graag met u wat de beste manier is om dit op een veilige manier te doen. Vanzelfsprekend houden onze monteurs voldoende afstand en schudden wij geen handen.

Plaatsen en monteren volgens richtlijnen RIVM

Na het inmeten volgt vanzelfsprekend het plaatsen en monteren van de zonwering, rolluiken en/of raamdecoratie. Dit kan gelukkig, ondanks alle coronamaatregelen, gewoon doorgaan. We komen naar uw huis of bedrijf toe en werken volgens de richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld. Dat betekent: we houden anderhalve meter afstand en nemen de hygiënemaatregelen in acht. Uiteraard gaat ook dit allemaal in overleg én op voorwaarde dat u gezond bent. Waar nodig, kunnen we flexibel omgaan met de planning.

Een goed moment

We kunnen ons goed voorstellen dat u, nu u (veel) vaker thuiswerkt, juist behoefte heeft aan het controleren van de lichtinval van de zon en de temperatuur in uw woning. En: ‘ieder nadeel heb zijn voordeel’, want door de verminderde bezetting van uw kantoorpand, kan dit hét moment zijn om de zonwering te onderhouden, vervangen of plaatsen.

Telefonisch bereikbaar

Wij staan u graag te woord en blijven daarom telefonisch gewoon bereikbaar. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of prangende vragen.