Wegens de vakantieperiode is onze showroom gesloten van 29 juli t/m 22 augustus van gesloten. We zijn op 29 juli en 22 augustus wel telefonisch en per mail bereikbaar voor het inplannen van een reparatieverzoek of afspraak met een vertegenwoordiger bij u thuis.

Zonwering voor de horeca

Een kwalitatief goede zonwering voor uw horeca-onderneming is heel belangrijk. Horeca zonwering wordt intensief gebruikt en moet ook tijdens regenbuien of harde wind goed blijven functioneren. Op het gebied van zonwering voor de horeca hebben wij een aantal specifieke producten die zeer geschikt zijn voor grote terrassen. Zodat uw terras altijd vol kan zitten.

Naast alle praktische voordelen van een goede horeca zonwering, biedt het natuurlijk een perfecte mogelijkheid om extra reclame te maken voor uw horeca-onderneming. Denk bijvoorbeeld aan uw logo op de zonwering, dat geeft gelijk een persoonlijke uitstraling.

Door het Nederlandse klimaat is horeca zonwering een ware must. U schaft het aan voor een lange periode en de mogelijkheden zijn enorm groot. Laat u zich door ons degelijk adviseren en kies een passende oplossing voor uw situatie.

Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden?

We staan u graag te woord met gericht en persoonlijk advies op maat. Hoe kunnen wij u helpen?

Maak een afspraak Ik wil meer informatie Ik heb een vraag