Wegens de vakantieperiode is onze showroom gesloten van 29 juli t/m 22 augustus van gesloten. We zijn op 29 juli en 22 augustus wel telefonisch en per mail bereikbaar voor het inplannen van een reparatieverzoek of afspraak met een vertegenwoordiger bij u thuis.

Zonwering voor bedrijven

Yes! De lente is er weer. Gisteren, 21 maart, trapte we officieel de lente van 2021 af. De dagen worden langzaam langer, bomen worden groen en bloemen staan in bloei. Meer zonuren kunnen we allemaal wel gebruiken in deze tijd. Toch? Wel zo fijn als u uw kantoor koel en zon-vrij kunt houden tijdens de aankomende warme maanden. De begin van de lente is een goed moment om te oriënteren op passende zonwering voor uw kantoorpand en/of woonhuis. 

Soorten buitenzonwering bij Zandschulp

Wij hebben bij Zandschulp zonwering veel verschillende soorten buitenzonwering. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes, maken we een oplossing op maat. Wilt u zelf graag nog naar buiten kijken, maar wél het zonlicht naar binnen filteren en warmte weren? Dan behoren een screen of buitenjaloezieën mogelijk tot de oplossing voor u. Of is privacy van uw kantoorpand een belangrijke wens? Ook dan hebben wij de producten die voor u toegevoegde waarde hebben. Voor ieder wat wils bij zandschulp. Kies welke buitenzonwering het beste bij u past

Buitenzonwering op maat

Wij vinden het belangrijk dat uw zonwering past bij uw situatie. Bij uw werknemers en uw behoeftes. Onze ervaren vertegenwoordigers (allen oud monteurs) komen bij u langs om uw kantoorpand op te meten en uw wensen door te spreken. In de meeste gevallen kunnen wij onze werkzaamheden aan de buitenkant uitvoeren. Mochten wij toch even naar binnen moeten, overleggen wij graag met u wat de beste manier is om dit op een veilige manier te doen. Na het inmeten volgt vanzelfsprekend het plaatsen en monteren van uw zonwering. Ook dit kan gelukkig, ondanks de corona maatregelen, gewoon doorgaan. Wij werken volgens de richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld. 

Buitenzonwering, het hele jaar door

Wist u dat zonwering niet alleen voor tijdens de warme maanden is? Van een goede investering in de juiste zonwering, heeft u het hele jaar profijt. Zonwering houdt insecten buiten, zorgt voor privacy, werkt sfeerverhogend en verhoogt de waarde van uw pand. Een fijne omgeving verhoogt het werkgeluk van uw werknemers. Niks is vervelender dan een computerscherm dat je niet kunt lezen door de zon, of een privéruimte die niet goed kan worden afgesloten. 

Onderhoud aan uw zonwering

Naast het monteren van zonwering, staan wij ook klaar voor passend onderhoud. Zandschulp werkt niet met onderhoudscontracten: wij helpen u met wat u nodig heeft, wanneer u dat nodig heeft. Is uw zonwering gescheurd door een rukwind? Is er een motor plots mee gestopt? Of moet alleen door de seizoenswisseling de zon/windautomaat worden aan of uitgezet? Wij staan voor u klaar. 


Heeft u interesse gekregen in zonwering van Zandschulp? Of bent u toe aan een upgrade van uw huidige zonwering? Neem contact op met Zandschulp en wij maken uw zonwering lente-klaar!