Wegens de vakantieperiode is onze showroom gesloten van 29 juli t/m 22 augustus van gesloten. We zijn op 29 juli en 22 augustus wel telefonisch en per mail bereikbaar voor het inplannen van een reparatieverzoek of afspraak met een vertegenwoordiger bij u thuis.

Drie bedrijven samen: wat heeft u daar eigenlijk aan?

Zandschulp bestaat al sinds 1987. In de afgelopen 34 jaar zijn we gegroeid en uitgebreid. Wij zijn begonnen in Veenendaal en hebben in 2011 een tweede locatie geopend in Leusden. In 2012 zijn wij trotse eigenaar geworden van Jansen Rolluiken en Zonwering en in 2020 heeft Möller Zonwering zich ook bij ons gevoegd. Allemaal leuk en aardig deze samensmelting van kennis en ervaring, maar wat heeft u daar eigenlijk aan? Dat leest u hier. 

Flexibel in heel Nederland

Een grote organisatie gaat gepaard met flexibiliteit. Zandschulp kan snel en accuraat inspelen op de vraag van de consument. Heeft u een storing? Dan zijn wij er snel. Wij hebben veel mensen rondrijden en onze klanten zijn daarom altijd snel geholpen. Wij schakelen snel als de nood hoog is. Zo was er laatst bij één van onze klanten ingebroken. De schade? Kapotte rolluiken en een onveilig gevoel. Zandschulp heeft er binnen één dag voor gezorgd dat ze er weer veilig bij zaten. 

Onze klanten komen overal vandaan, net zoals onze werknemers. Door de overnames zijn wij actief in een heel groot deel van Nederland, voor zakelijke klanten rijden wij zelfs het hele land door. Daarbij heeft zandschulp een stabiele bezetting van personeel. Er is altijd wel iemand beschikbaar. Omdat we dit erg belangrijk vinden zijn we ook altijd op zoek naar nieuw personeel. Is werken bij Zandschulp iets voor u?

Kennis, kennis, kennis

Elk bedrijf doet het anders, dat maakt dat je van elkaar kunt leren. Doordat Zandschulp, Jansen en Möller zijn samengegaan mochten we onze kennis en ervaring bundelen. En met succes. Duurzame kennis, verschillende methodes, innovatieve oplossingen en snel schakelen. Daar staan wij voor. Naast het verkopen van producten assembleren wij ze ook voor u. Dat is een groot voordeel. Er zit kennis binnen Zandschulp. Veel kennis. 

Dus. Kunnen we u ergens mee helpen? Het maakt niet uit waar we naartoe moeten komen. Wij komen graag bij u langs. Neem contact met ons op voor een aanvraag.