Terrasoverkappingen voor horeca

Goede overkapping voor zonwering en regenwering is op een horecaterras onmisbaar. Bij Zandschulp hebben we hier een aantal schitterende oplossingen voor. Ook geschikt voor plekken waar veel wind staat, zoals in kustgebieden. 

Doekoverkappingen

Dit zijn onze terrasoverkappingen van textiel of pvc. Door deze stof en de stabiele constructie met palen zijn ze zeer geschikt voor installaties op windgevoelige plaatsen. De uitval van de doekoverkappingen kunt u zelf bepalen, onafhankelijk van de breedte van de overkapping. Zo kunt u ook per situatie bepalen hoeveel zon en schaduw u op uw terras wilt laten schijnen.

Met de afstandbediening rolt u het doek van de overkapping in een handomdraai omhoog of naar beneden. Ideaal en eenvoudig te bedienen door uw personeel. 

Vanaf een helling van 14 graden biedt de overkapping van textiel voldoende beschutting tegen lichte regen. Het water loopt af, zonder dat er gevaarlijke waterzakken ontstaan. 

Ideaal om op een nette en flexibele manier grote horecaterrassen van zon- en regenwering te voorzien. 

Glasoverkappingen

Een glasoverkapping biedt een prachtige vrije blik op de hemel en de nabijheid van de natuur. Een prachtige oplossing, waarmee uw gasten het hele jaar rond van de zon kunnen genieten. 

Met het elegante design is een glasoverkapping een lust voor het oog. Tevens zijn er voor de configuratie en vorm van glasoverkappingen ook talloze mogelijkheden.

Lamellendak

Nieuw in ons assortiment, en een fantastische oplossing voor terrasoverkappingen, is het lamellendak. Dit bestaat uit een serie lamellen die naar wens open of dicht gezet kunnen worden. Een stijlvolle oplossingen voor vele terrassen en bovendien een mooie manier om een tuin om te toveren tot binnenruimte als u het combineert met zijpanelen. 

Extra optie: terrasverwarming van Somfy 

Met terrasverwarming van Somfy zitten uw gasten ook op koude avonden gemoedelijk buiten. Somfy bedient u via een draadloze wandschakelaar of afstandsbediening. 

Meer weten over terrasoverkappingen voor horeca? 

Wilt u meer weten over de terrasoverkappingen van Zandschulp? We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.